Make Lash – σχολια σχετικα με τον ορο για την αναπτυξη των βλεφαριδων

CGA800

Όνομα προϊόντος: Make Lash

Διαθεσιμότητα προϊόντος: In Stock

 • 73% παχύτερο βλεφαρίδες
 • Κλινικά αποδεδειγμένη συνταγή
 • Δεν προκαλεί ερεθισμό

Τιμή: 37 €EUR

Make Lash Κριτικές από 30 ανθρώπους, Βαθμολογία 5 / 5
Παραγγείλετε τώρα!

Οι βλεφαρίδες είναι σημαντικό στοιχείο της ομορφιάς για κάθε γυναίκα. Ωστόσο, αποτελούν πρωτίστως προστατευτική λειτουργία του οφθαλμού. Ο κύριος στόχος τους είναι να προστατεύουν το μάτι από τις δυσμενείς εξωτερικούς παράγοντες, όπως η σκόνη ή βρωμιά.

Γιατί βλεφαρίδες πέφτουν;

Οι βλεφαρίδες σου έχουν αραιώσει; Για να εξαλειφθεί αυτό το πρόβλημα, πρέπει πρώτα να προσδιορίσουμε την αιτία. Οι συνήθης λόγοι για την απώλεια των βλεφαρίδων είναι:

 • αλλεργία – για τα καλλυντικά ή για τους φακούς επαφής,
 • ορισμένα φάρμακα,
 • υποθυρεοειδισμός,
 • λοιμώξεις και φλεγμονή των βλεφάρων και των θυλάκων των τριχών,
 • οι επιδράσεις των ελεύθερων ριζών (τσιγάρα, ρύπανση)
 • κακή διατροφή,
 • χειρουργικές επεμβάσεις των ματιών.

Συχνά, οι βλεφαρίδες πέφτουν ως αποτέλεσμα της ακατάλληλης φροντίδας του οφθαλμού. Αυτό κυρίως αφορά λάθος εκτέλεση ή συχνά μη αφαίρεσης του μακιγιάζ των ματιών. Όταν κοιμόμαστε με το μακιγιάζ βουλώνει το στόμα του θύλακα της τρίχας προκαλόντας τον ερεθισμό των ματιών, οι βλεφαρίδες στη συνέχεια αποδυναμώνουν και να πέφτουν. Μη αφαίρεση του μακιγιάζ οδηγεί επίσης σε μηχανικές βλάβες στις βλεφαρίδες, όπως το σπάσιμο.

Η απώλεια των βλεφαρίδων μπορεί επίσης να είναι σημάδι της σοβαρής ασθένειας καθώς και ανάρμοστης φροντίδας. Όταν κάνεις επεκτάσεις των βλεφαρίδων, συχνά στο σαλόνι ή χρησιμοποιείς υπερβολικά το βλεφαρίδα μπικουτί, οι βλεφαρίδες σου χρειάζονται την αποκατάσταση και την αναγέννηση. Έχουμε για σένα έναν αποδεδειγμένο τρόπος για να αποφύγεις η απώλεια των βλεφαρίδων.

Make Lash: ειδικός ορός για την ανάπτυξη των βλεφαρίδων

Το Make Lash είναι ένας εξειδικευμένος ορός, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για γυναίκες που ονειρεύονται να αποκτήσουν υγιές, πληρέστερες και πιο μακριές βλεφαρίδες. Τα σύνθετα ενεργά συστατικά που περιέχονται στον ορό κάνουν την θεραπεία να είναι κατάλληλη για φυσικά λεπτές και ευαίσθητες βλεφαρίδες, καθώς και για εκείνες που έχουν υποστεί ζημιά από ακατάλληλη φροντίδα ή πολύ επεμβατικές αισθητικές θεραπείες. Χάρη στην ελαφριά υφή, ο ορός διαπερνά τις ρίζες των μαλλιών και μετά από μερικές εβδομάδες, οι βλεφαρίδες γίνονται ισχυρότερες και πιο πυκνές, πράγμα που κάνει τα μάτια σου να είναι πιο εκφραστικά.

Οι ιδιότητες των δραστικών συστατικών που περιέχονται στον ορό Make Lash

 • Βιοτινοϋλ-τριπεπτιδίου 1 – είναι βιολογικά ενεργό πεπτίδιο, το οποίο υποστηρίζει την φυσική ανάπτυξη των βλεφαρίδων. Διεισδύει στην τρίχα, ενισχύοντας τη δομή της και αποκαθιστώντας την ελαστικότητά της. Επιπλέον, διεγείρει τους θύλακες των τριχών, τα οποία είναι υπεύθυνα για την παραγωγή των οικοδομικών υλικών της τρίχας. Η στοχευμένη λειτουργία του πεπτιδίου παρατείνει τη φάση ανάπτυξης των βλεφαρίδων , οι οποίες παίρνουν όγκο, είναι απόλυτα επιμηκυμένες και πιο σκούρες.
 • Προβιταμίνη Β5 – μετά τη διείσδυση στο δέρμα μετατρέπεται σε βιταμίνη Β5 δηλαδή το παντοθενικό οξύ. Είναι απαραίτητη για τη σωστή ανάπτυξη των βλεφαρίδων. Λόγω της μικροσωματιδιακής μορφής της, διαπερνά στις ρίζες των βλεφαρίδων, λαμβάνοντας έτσι μέρος στην κυτταρική διαίρεση της τρίχας, και αυτό επηρεάζει άμεσα την πυκνότητά της. Ως αποτέλεσμα, αποκαθιστά τη ζωτικότητα των βλεφαρίδων και τις προστατεύει από τις βλαβερές επιδράσης των εξωτερικών παραγόντων, διατηρώντας ένα επαρκές επίπεδο ενυδάτωσης.

Για ποιόν είναι ο ορός Make Lash;

Ο ορός είναι σχεδιασμένος για τις γυναίκες που επιθυμούν να ενισχύσουν και προφανώς να ομορφαίνουν ορατά τις βλεφαρίδες τους, ανεξάρτητα από το αν είναι φυσικά λεπτές και κοντές, ή απλά η κατάστασή τους έχει επιδεινωθεί με τον χρόνο υπό την επίδραση των καλλυντικών διαδικασιών ή της ακατάληλης φροντίδας. Το Make Lash συνιστάται επίσης σε ανθρώπους που έχουν υποβληθεί σε επεμβατική χημειοθεραπεία, η οποία αποδυναμώνει σοβαρά τα μαλλιά. Το Make Lash μπορούν να χρησιμοποιούν επίσης οι γυναίκες που φορούν φακούς επαφής, αλλά τότε πρέπει να θυμόμαστε ότι πριν την εφαρμογή του ορού να αφαιρέσουμε τους φακούς

Το Make Lash είναι ένα καλλυντικό προϊόν που μπορεί να ονομαστεί – επαναστατικό. Η ειδική φόρμουλά του οδηγεί στην βαθιά αναζωογόνηση και αποκατάσταση των βλεφαρίδων. Όταν είναι σωστά θρεμμένες και ισχυρές, αυξάνει ο όγκος τους, είναι πιο εντυπωσιακές. Το Make Lash επιτρέπει το βλέμμα να είναι πιο εκφραστικό και εντυπωσιακό ..

Πως χρησιμοποιούμε τον ορό Make Lash;

Πριν εφαρμόσουμε τον ορό, πρέπει να αφαιρέσουμε το μακιγιάζ. Στη συνέχεια, με ένα μικρό πινέλο εφαρμόζουμε τον ορό στην γραμμή ανάπτυξης των βλεφαρίδων, στην άκρη του βλεφάρου. Ο ορός εφαρμόζεται μια φορά την ημέρα, πριν τον ύπνο, επειδή τότε η διαδικασία αναγέννησης εμφανίζεται πιο έντονα. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται όταν η θεραπεία χρησιμοποιείται καθημερινά για τρεις μήνες, και μετά, προληπτικά, το καλλυντικό χρησιμοποιείται 2 φορές την εβδομάδα.

Αν ο ορός μπει στα μάτια, ξέπλυνέ τα με άφθονο νερό. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται αν υπάρχει υπερευαισθησία ορού ή αλλεργία σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του. Εάν παρουσιαστεί αλλεργική αντίδραση πρέπει να σταματήσετε τη θεραπεία.

Τι είναι σημαντικό στην χρήση του ορού Make Lash;

 • Συστηματικότητα – ο ορός πρέπει να εφαρμόζεται κάθε βράδυ για τρεις μήνες
 • Συστάσεις – το προϊόν είναι ασφαλές για το δέρμα και τα μάτια, όμως υπερβολική χρήση του ορού μπορεί να οδηγήσει σε παρενέργειες όπως κάψιμο ή ερυθρότητα.
 • Επιπτώσεις – το προϊόν μπορεί να έχει διαφορετική λειτουργία σε καθέ άνθρωπο. Σε μία περίπτωση, τα αποτελέσματα θα είναι ορατά μετά από λίγες ημέρες, στην άλλη, μετά από μερικές εβδομάδες. Ποτέ όμως δεν πρέπει να παρατάμε τον αγώνα για τις όμορφες βλεφαρίδες.

Απόψεις των πελατών μας Make Lash?

Forskolin

Strong Magnet

Green Coffee

Facebook Facebook